Reisvoorstel

Omdat er verschillende locaties zijn en iedere gast zo zijn eigen wensen heeft,  is er geen vast reisschema.

U kunt bij ons terecht voor een rondreis van 9 dagen tot een vakantie van 4 weken. Het minimum verblijf is 3 nachten per accommodatie, en op iedere accommodatie krijgt u naast een heerlijk ontbijt ook eenmaal diner aangeboden.

Als u het aanvraagformulier hiernaast invult, zullen wij aan de hand van het aantal dagen en het aantal gewenste accommodaties, een persoonlijk reisadvies maken en de exacte prijs berekenen. Deze krijgt u vervolgens toegestuurd per e-mail.

Dit is nog geen reservering. U kunt alles, geheel vrijblijvend, rustig thuis bekijken.

Wat wel belangrijk is voor ons, is dat u even aangeeft of u:

1. U zelf naar Italië gaat met de auto, waarbij u zowel op de heen en de terugreis 1 of 2 nachten kunt verblijven in een prachtige accommodatie van Nederlanders in Frankrijk op ongeveer 700 km. van Utrecht.

2. U liever direct naar Italië gaat (dan is de minimale afstand naar Utrecht ongeveer 1100 km.)

3. U bijvoorbeeld een vlucht neemt naar Rome of Milaan, en daar een auto huurt, vaak is dit voordeliger als zelf rijden, en is zeker aan te bevelen als u het midden en zuiden wil bezoeken van Italië.

Mocht u aan de hand van het reisadvies willen reserveren, blokkeren we de kamers voor u. Vervolgens krijgt u alles per reguliere post toegestuurd om de reservering verder af te ronden. Zodra we uw aanbetaling hebben ontvangen, is uw reservering definitief.

Voor een reis van 12 dagen zal de prijs ongeveer tussen de € 600,=  en € 800.= p.p. liggen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Mobiel

E-mail (verplicht)

Aankomst (verplicht)

Aantal nachten (alleen getal) (verplicht)

Aantal personen

Aantal kamers

Bericht