Reisvoorstel

Omdat er verschillende locaties zijn en iedere gast zo zijn eigen wensen heeft,  is er geen vast reisschema. Wilt u bijvoorbeeld fietsen tijdens de vakantie, dan zoeken wij de locaties uit die in de buurt van een fietsroute liggen.

U kunt bij ons terecht voor een rondreis van 9 dagen tot een vakantie van 4 weken. Het minimum verblijf in een Chambre d’hôtes is 3 nachten per accommodatie, verblijf in een gîte is ook minimaal 3 dagen of een week afhankelijk van de accommodatie en het seizoen. Uiteraard is er ook een combinatie mogelijk van Gîtes en Chambres.

Als u het aanvraagformulier hiernaast invult, zullen wij aan de hand van het aantal dagen en het aantal gewenste accommodaties, een persoonlijk reisadvies maken en de exacte prijs berekenen. Deze krijgt u vervolgens toegestuurd per e-mail.

Dit is nog geen reservering. U kunt alles, geheel vrijblijvend, rustig thuis bekijken.

Mocht u aan de hand van het reisadvies willen reserveren, blokkeren we de kamers voor u. Vervolgens krijgt u alles per reguliere post toegestuurd om de reservering verder af te ronden.Zodra we uw aanbetaling hebben ontvangen, is uw reservering definitief.

Voor een reis van 9 dagen zal de prijs ongeveer tussen de € 500,=  en € 800.= p.p. liggen, helemaal afhankelijk van de accommodaties en de bijbehorende arrangementen.

Iedere accommodatie heeft een speciaal arrangement voor Tour de Loire samengesteld, deze kunt u vinden bij de omschrijving van de accommodaties.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Mobiel

E-mail (verplicht)

Aankomst (verplicht)

Aantal nachten / alleen getal invullen (verplicht)

Aantal personen

Aantal kamers

Bericht